Chřestová quiche

Několik ingrediencí a máte vystaráno.

1 porce těsta na quiche
1 svazek zeleného chřestu (400-500 g) – jak na něj
1 kelímek mascarpone
40 g parmazánu, nastrouhaného + hoblinky k podávání
kůra z 1/2 citrónu
3 lístky bazalky, nasekané
olivový olej
+ zelený salát k podávání

Těsto připravte podle návodu včetně předpečení.

Mascarpone smíchejte s parmazánem, citrónovou kůrou a bazalkou.

Chřest očistěte podle návodu.

Na těsto natřete sýrovou směs a poklaďte chřestem. Lehce postříkejte/pokapte olejem. Pečte 20 minut na 180 stupňů (horkovzduch).

Nechte vychladnout, aby náplň zpevnila. Podávejte při pokojové teplotě se zeleným salátem.

chrestova_quiche

Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s