Těstoviny s chřestovým pestem

Pesto jemné po chřestu, svěží po bazalce. Uvedené množství je na dvě porce.

1 svazek zeleného chřestu, 400-500 g – jak na něj
30 g parmazánu, nastrouhaného
2 lístky bazalky
nesolené kešu oříšky
2 lžíce olivového oleje
200 g čerstvých těstovin
sůl

Kešu na sucho opražte na pánvi.

Uvařte spolu střední části chřestu a hlavičky (ty přidejte později).

Střední části chřestu spolu s parmazánem, solí, bazalkou a olejem umixujte na jemnou pastu.

Těstoviny uvařte al dente. Podávejte s pestem, hlavičkami chřestu a posypané kešu oříšky.

testoviny_s_chrestovym_pestem
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s