Medový losos s limetkou

Vyvážená chuť sladké a kyselé v každém soustu vás přiměje se k receptu vracet. A taky jeho bezpracnost 😉

medovy_losos_s_limetkou

Na dvě porce:
2 steaky z lososa
šťáva a kůra z ½ limetky
2 lžíce medu
2 lžičky nastrouhaného zázvoru
čerstvý koriandr
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Rybu osolte a opepřete.

Všechny zbývající ingredience smíchejte na marinádu.

Rybu vložte do zapékací nádoby a polijte marinádou.

Pečte v troubě na 170 stupňů cca 15 minut.

Podávejte s pečivem.

1 komentář: „Medový losos s limetkou

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google photo

Komentujete pomocí vašeho Google účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s