Zázvor

zazvor

Aromatický a lehce štiplavý kořen zázvoru už sežene téměř v každé zelenině, super- i hypermarketu a ve vietnamských večerkách. Nenechte se stresovat velkými kusy a odlomte se větvičku dle potřeby, ale můžete vzít i víc – v lednici pár týdnu vydrží.

Zázvor se vaří poměrně dlouho, proto ho do rychlých jídel doporučuji nastrouhat na jemno. Použijte i šťávu, které pustí docela dost.

Reklamy

10 komentářů: „Zázvor

  1. Pingback: Rýžové závitky | Kvíčala na talíři

  2. Pingback: Thajské masové kuličky | Kvíčala na talíři

  3. Pingback: Citronové kuře s brokolicí | Kvíčala na talíři

  4. Pingback: Kachní prsa s křupavými nudlemi | Kvíčala na talíři

  5. Pingback: Medový losos s limetkou | Kvíčala na talíři

  6. Pingback: Zázvorové nudle s houbami šiitake | Kvíčala na talíři

  7. Pingback: Indická čočka | Kvíčala na talíři

  8. Pingback: Batátová polévka se zázvorem | Kvíčala na talíři

  9. Pingback: Mrkvová polévka | Kvíčala na talíři

  10. Pingback: Pikantní rajčatová omáčka s tuňákem | Kvíčala na talíři

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s