Ricotta

ricotta2

Ricotta je italský měkký sýr tvarohovité konzistence. Nemá moc výraznou chuť, takže se používá jak na sladko jako náplň do koláčů, tak naslano do omáček a těst.

U nás je v běžné síti nejčastěji k dostání ve 250g balení od Italat kolem 30 korun.

Advertisement

9 komentářů: „Ricotta

  1. Pingback: Malfatti (ricottové nočky) s rajčatovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  2. Pingback: Řecký citronový koláč s tymiánem | Kvíčala na talíři

  3. Pingback: Lasagne s brokolicí | Kvíčala na talíři

  4. Pingback: Pažitkové špagety s kešu | Kvíčala na talíři

  5. Pingback: Těstoviny s cuketou a ricottou | Kvíčala na talíři

  6. Pingback: Dýňové lasagne | Kvíčala na talíři

  7. Pingback: Ravioli se špenátovo-ricottovou náplní | Kvíčala na talíři

  8. Pingback: Dýňové lasagne | Kvíčala na talíři

  9. Pingback: Zelené těstoviny | Kvíčala na talíři

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s