Ricotta 1 ledna, 2010 | Kvíčala Ricotta je italský měkký sýr tvarohovité konzistence. Nemá moc výraznou chuť, takže se používá jak na sladko jako náplň do koláčů, tak naslano do omáček a těst. U nás je v běžné síti nejčastěji k dostání ve 250g balení od Italat kolem 30 korun. AdvertisementShare this:TwitterSdílet na FacebookuLíbí se mi to:Líbí Načítání... Související
Pingback: Malfatti (ricottové nočky) s rajčatovou omáčkou | Kvíčala na talíři
Pingback: Řecký citronový koláč s tymiánem | Kvíčala na talíři
Pingback: Lasagne s brokolicí | Kvíčala na talíři
Pingback: Pažitkové špagety s kešu | Kvíčala na talíři
Pingback: Těstoviny s cuketou a ricottou | Kvíčala na talíři
Pingback: Dýňové lasagne | Kvíčala na talíři
Pingback: Ravioli se špenátovo-ricottovou náplní | Kvíčala na talíři
Pingback: Dýňové lasagne | Kvíčala na talíři
Pingback: Zelené těstoviny | Kvíčala na talíři