Quiche s kukuřicí a jalapeños

Quiche v mexickém stylu, kdy pikantní chuť papriček doplňuje koriandr.

1 porce těsta na quiche
200 g kukuřice, v konzervě nebo mražené (tu zalijte horkou vodou a nechte povolit)
2 jarní cibulky, najemno nakrájené
100 g čedaru, nastrouhaný nahrubo
1 čerstvá jalapeños paprička, nebo lžíce naložených; nakrájet na malé kousky
2 lžíce čerstvého koriandru, nasekaného
3 vejce
100 g zakysané smetany
100 ml smetany ke šlehání
sůl, pepř

Těsto si připravte podle návodu včetně předpečení.

V misce rozšlehejte vidličkou vejce. Přidejte obě smetany, osolte a opepřete.

Do směsi vmíchejte zbývající ingredience.

Na předpečené těsto nalijte náplň, rovnoměrně rozetřete tuhé ingredience a pečte 30 minut na 160 stupňů.

quiche_kukurice_jalapenos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s