Frittata s hráškem a kozím sýrem

Plněná vysoká omeleta, příbuzná španělských tortil. 4 porce si připravte:

8 vajec
200 g hrášku*
100 g čerstvého kozího sýra
4 lžíce mléka
několik lístků máty nebo bazalky
sůl, pepř, olej

* Pokud používáte mražený hrášek, nejdříve ho zalijte horkou vodou a nechte asi 3 minuty povolit.

V misce rozšlehejte vejce s mlékem, osolte a opepřete.

Dno zapékací misky vytřete trochou oleje. Nasypte do ní hrášek a zalijte vejci. Rozdrobte sýr a posypejte nasekanými bylinkami.

Pečte na 180 stupňů 15-20 minut.

Podávejte s pečivem.

fritata_s_hraskem
Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s