4 kuřecí prsa
4 batáty
2 lžičky koření ras-el-hanout
2 lžíce olivového oleje
1 cibule, nakrájená na plátky
1 stroužek česneku, nasekaný
200 ml drůbežího vývaru
2 lžičky medu
šťáva z 1/2 citrónu
hrst zelených oliv
1 lžíce másla
sůl
Batáty oloupejte, nakrájejte na kousky a dejte vařit, než budou měkké. Potom rozmačkejte spolu s trochou másla.
Kuřecí prsa osolte a posypejte kořením. Z obou stran rychle opečte. Vyjměte z pánve.
Přidejte olej a osmažte cibuli a česnek. Zalijte vývarem, přidejte med, citronovou šťávu a olivy. Promíchejte a vložte zpátky maso. Vařte asi 10 minut, než omáčka zhoustne.
Podávejte s batátovou kaší.