Thajské hovězí nudličky

Ač hovězí maso, do patnácti minut máte večeři hotovou.

2 plátky roštěné, očištěné a nakrájené na nudličky
1 chilli paprička, nakrájená na tenké proužky
3 lžíce ústřicové omáčky
hrst bazalky

Rozehřejeme pánev wok a zprudka na ní osmažíme maso. Přidáme papričku a bazalku. Kdžy maso zhnědne, přidáme omáčku. Povaříme minutu až dvě, než se maso obalí omáčkou.

Podáváme s rýží, nejlépe basmati.

Advertisement

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s