Thajské hovězí nudličky

Ač hovězí maso, do patnácti minut máte večeři hotovou.

2 plátky roštěné, očištěné a nakrájené na nudličky
1 chilli paprička, nakrájená na tenké proužky
3 lžíce ústřicové omáčky
hrst bazalky

Rozehřejeme pánev wok a zprudka na ní osmažíme maso. Přidáme papričku a bazalku. Kdžy maso zhnědne, přidáme omáčku. Povaříme minutu až dvě, než se maso obalí omáčkou.

Podáváme s rýží, nejlépe basmati.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s