Pikantní rajčatová omáčka s tuňákem

Ostrá díky zázvoru a chilli, navíc do patnácti minut na stole.

300 g sušených těstovin
150 g tuňáka v konzervě
2 cm čerstvého zázvoru, nastrouhaného najemno
2 stroužky česneku, nakrájené na proužky
400 g passaty
2 lžíce olivového oleje
1 chilli paprička*

Na oleji krátce osmažte česnek a zázvor.

Zalijte passatou, přidejte papričku a prohřejte.

Na závěr vmíchejte tuňáka.

Těstoviny uvařte al dente a podávejte je přelité omáčkou.

tunakova_omacka

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s