Pikantní rajčatová omáčka s tuňákem

Ostrá díky zázvoru a chilli, navíc do patnácti minut na stole.

300 g sušených těstovin
150 g tuňáka v konzervě
2 cm čerstvého zázvoru, nastrouhaného najemno
2 stroužky česneku, nakrájené na proužky
400 g passaty
2 lžíce olivového oleje
1 chilli paprička*

Na oleji krátce osmažte česnek a zázvor.

Zalijte passatou, přidejte papričku a prohřejte.

Na závěr vmíchejte tuňáka.

Těstoviny uvařte al dente a podávejte je přelité omáčkou.

tunakova_omacka

Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s