Kuskus se špenátem

Vypadá to jako kejda, je to kejda, ale hlavně je to rychlá a VYNIKAJÍCÍ kejda!

1 střední hrnek sušeného kuskusu
400 g listového špenátu
1 stroužek česneku
1/2 kelímku zakysané smetany
100 g goudy, nastrouhané nahrubo
olivový olej
sůl, pepř

Špenát omyjte a vymačkejte z něj co nejvíc vody. Nakrájejte na menší kousky.

Na oleji krátce osmahněte nasekaný česnek a přidejte špenát. Krátce prohřejte, než se špenát zatáhne. Osolte a  opepřete.
Kuskus připravte podle návodu na obalu (předvařený stačí zalít horkou slanou vodou a nechat pod talířem nabobtnat asi 5 minut). Potom kuskus načechrejte vidličkou a přidejte špenát, nastrouhaný sýr a smetanu a případně dochuťte solí a/nebo pepřem.

kuskus_se_spenatem
Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s