Vanilkový lusk

vanilkove_lusky

Vanilkové lusky se postupně dostávají do prodeje, ale bohužel za nechutné ceny (Tesco 2 kusy za 90 korun). Doporučuji proto pro nákup internet. Čím víc si jich koupíte, tím jsou levnější. K dostání např. na vanilkove-lusky.cz. Skladujte je potom ve vzduchotěsné nádobě, jinak ztvrdnou a začnou vyčichat.

Pro přípravu:
Vanilkový lusk podélně nařízněte a špičkou příborového nože vydlabejte dřeň. I s obrázkem opět na vanilkove-lusky.cz. Do některých receptů se používá jen dřeň, někdy se „vyvařuje“ i lusk.

Advertisement

6 komentářů: „Vanilkový lusk

  1. Pingback: Vanilkový pudink | Kvíčala na talíři

  2. Pingback: Crème brûlée | Kvíčala na talíři

  3. Pingback: Vanilková panna cotta | Kvíčala na talíři

  4. Pingback: Koláč s ořechovým těstem | Kvíčala na talíři

  5. Pingback: Pečený tvaroh s třešněmi | Kvíčala na talíři

  6. Pingback: Crème brûlée | Kvíčala na talíři

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s