Kapary

kapary

Jedná se o poupata kaparovníku. Prodávají se většinou naložená ve slané nálevu, případně na sucho v krystalech soli (hůř k sehnání). Sklenička vyjde kolem třiceti korun a v lednici vydrží i několik měsíců.

K dostání jsou taky velké plody, ty jsou výborné na mlsání, stejně jako olivy.

Advertisements

10 thoughts on “Kapary

  1. Pingback: Losos s listovým špenátem a kaparovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  2. Pingback: Platýs s kapary a citronovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  3. Pingback: Tuňákové chlebíčky s kari máslem | Kvíčala na talíři

  4. Pingback: Slané muffiny | Kvíčala na talíři

  5. Pingback: Pan bagnat | Kvíčala na talíři

  6. Pingback: Salát s uzeným lososem | Kvíčala na talíři

  7. Pingback: Těstoviny s tuňákem, kapary a rajčátky | Kvíčala na talíři

  8. Pingback: Benátské těstoviny | Kvíčala na talíři

  9. Pingback: Spaghetti alla puttanesca | Kvíčala na talíři

  10. Pingback: Salát s polníčkem a pečenými bramborami | Kvíčala na talíři

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s