Kapary

kapary

Jedná se o poupata kaparovníku. Prodávají se většinou naložená ve slané nálevu, případně na sucho v krystalech soli (hůř k sehnání). Sklenička vyjde kolem třiceti korun a v lednici vydrží i několik měsíců.

K dostání jsou taky velké plody, ty jsou výborné na mlsání, stejně jako olivy.

Advertisement

11 komentářů: „Kapary

  1. Pingback: Losos s listovým špenátem a kaparovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  2. Pingback: Platýs s kapary a citronovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  3. Pingback: Tuňákové chlebíčky s kari máslem | Kvíčala na talíři

  4. Pingback: Slané muffiny | Kvíčala na talíři

  5. Pingback: Pan bagnat | Kvíčala na talíři

  6. Pingback: Salát s uzeným lososem | Kvíčala na talíři

  7. Pingback: Těstoviny s tuňákem, kapary a rajčátky | Kvíčala na talíři

  8. Pingback: Benátské těstoviny | Kvíčala na talíři

  9. Pingback: Spaghetti alla puttanesca | Kvíčala na talíři

  10. Pingback: Salát s polníčkem a pečenými bramborami | Kvíčala na talíři

  11. Pingback: Těstoviny s tuňákem, kapary a rajčátky | Kvíčala na talíři

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s