Bulgur

bulgur_suroviny

Bulgur je předvařená nalámaná pšenice, příbuzný kuskusu. Je potřeba ho uvařit, na 2 porce dejte 1 šálek bulguru a 1,5 šálku vody, které vařte cca 15 minut. Je třeba důkladně míchat!

Bulgur je již vcelku běžně k dostání i ve větších supermarketech, většinou u luštěnin (i když je to obilovina). Bez problému ho seženete v obchodech se zdravou výživou typu Country Life a také v síti drogerií dm.

Advertisements

5 thoughts on “Bulgur

  1. Pingback: Losos s listovým špenátem a kaparovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  2. Pingback: Bulgurový salát s rukolou a kozím sýrem | Kvíčala na talíři

  3. Pingback: Bulgur s tofu a arašídovo-kokosovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  4. Pingback: Bulgurový salát s pečenými paprikami | Kvíčala na talíři

  5. Pingback: Papriková krémová polévka | Kvíčala na talíři

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s