Bulgur

bulgur_suroviny

Bulgur je předvařená nalámaná pšenice, příbuzný kuskusu. Je potřeba ho uvařit, na 2 porce dejte 1 šálek bulguru a 1,5 šálku vody, které vařte cca 15 minut. Je třeba důkladně míchat!

Bulgur je již vcelku běžně k dostání i ve větších supermarketech, většinou u luštěnin (i když je to obilovina). Bez problému ho seženete v obchodech se zdravou výživou typu Country Life a také v síti drogerií dm.

Reklamy

5 thoughts on “Bulgur

  1. Pingback: Losos s listovým špenátem a kaparovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  2. Pingback: Bulgurový salát s rukolou a kozím sýrem | Kvíčala na talíři

  3. Pingback: Bulgur s tofu a arašídovo-kokosovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  4. Pingback: Bulgurový salát s pečenými paprikami | Kvíčala na talíři

  5. Pingback: Papriková krémová polévka | Kvíčala na talíři

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s