Ančovičky

ancovicky

Ančovičky jsou plátky sardele obecné. Jde o tenké filety naložené nejčastěji v oleji. Jsou velmi slané, takže s nimi opatrně. Většinu jídel, do kterých se používají, už není třeba dosolovat.

Dobré jsou v konzervě španělské značky Lorea, které se kolem 25 korun za plechovku dají koupit ve větších supermarketech.

Výborné dokysela naložené sardele mají v řeckém obchodě Olympia.

Reklamy

1 komentář: „Ančovičky

  1. Pingback: Spaghetti alla puttanesca | Kvíčala na talíři

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s