Bublanina

Nejrychlejší způsob, jak schovat jakékoli letní ovoce do sladkého obalu.

4 vejce
160 g moučkového cukru
120 g polohrubé mouky
ovoce (třešně, jahody, meruňky, rybíz …)

Žloutky ušlehejte do hladké pěny se 130 g cukru (snadnější je to s mixérem, ale jde to v ruce metličkou). Přidejte mouku.

Bílku ušlehejte se zbytkem cukru na sníh a opatrně vmíchejte do těsta.

Těsto nalijte do formy a posypte ovocem. Trochu ho do těsta zatlačte.

Pečte 25 minut na 160 stupňů horkovzduch.

bublanina
Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s