Brambory s tymiánem a hrubozrnnou hořčicí

Můžete podávat jako salát, přílohu nebo samostatné jídlo.

600 g brambor
1 lžíce hrubozrnné hořčice*
2 lžičky sušeného tymiánu
5 lžic olivového oleje
3 hrsti hlávkového salátu
sůl, čerstvě mletý pepř

* Výborná je například francouzská Bornier.

Brambory uvařte ve slupce, nechejte vychladnout a oloupejte. Nakrájejte na kousky velikosti sousta a dejte do mísy.

Salát důkladně omyjte a listy natrhejte na menší kousky.

Brambory posypejte tymiánem, přidejte hořčici, salát a olej a důkladně promíchejte. Podle chuti osolte a opepřete.

brambory_tymian_horcice

Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s