Finská sypaná buchta

Napoprvé vás příprava překvapí, ale rychle si na tuhle jednoduchou a přitom výtečnou buchtu zvyknete. Skvělé je, že opravdu není suchá.

finska_sypanina

Miska 1:
2 hrnky polohrubé mouky
½ hrnku cukru krystal
1 prášek do pečiva

Miska 2:
3 vaničky plnotučného tvarohu
½ hrnku cukru
mléko
rozinky

Na pokladení:
máslo

Ingredience v každé z misek promíchejte. Množství mléka v misce 2 je tolik, aby směs byla tekutá.

Na plech nasypte polovinu směsi z misky 1. Zalijte směsí z misky 2 a tu opět posypte směsí z misky 1. Nahoru klaďte tenké kousky másla.

Pečete asi půl hodiny na 180 stupňů (horkovzduch).

Advertisement

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s