Karbanátky

Jednoduché využití mletého masa i vzpomínka na dětské výlety s karbošem v krabičce.

500 g mletého masa (hovězí nebo směs hovězího a vepřového)
1 vejce
hrst sušené majoránky
2 stroužky česneku, utřené
sůl, pepř
olej na smažení

Na tomto receptu je těžké něco radit. Smíchejte všechny ingredience dohromady (pořádně osolte, mleté maso sůl záhadně požírá) a mokrýma rukama tvarujte placičky.

Důkladně je z obou stran osmažte.

Podávejte s vařenými bramborami, bramborovou kaší nebo chlebem a nakládanými okurkami.

karbanatky

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s