Karbanátky

Jednoduché využití mletého masa i vzpomínka na dětské výlety s karbošem v krabičce.

500 g mletého masa (hovězí nebo směs hovězího a vepřového)
1 vejce
hrst sušené majoránky
2 stroužky česneku, utřené
sůl, pepř
olej na smažení

Na tomto receptu je těžké něco radit. Smíchejte všechny ingredience dohromady (pořádně osolte, mleté maso sůl záhadně požírá) a mokrýma rukama tvarujte placičky.

Důkladně je z obou stran osmažte.

Podávejte s vařenými bramborami, bramborovou kaší nebo chlebem a nakládanými okurkami.

karbanatky

Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s