Tousty s chorizem

Rychlý a jednoduchý oběd nebo svačina a přitom fakt mňamózní 😛

tmavý toustový chleba
plátkové chorizo (španělský paprikový salám)
plátkový sýr (ideálně gouda nebo ementál)
rukola, opraná

Jak prosté, milý Watsone 🙂 Mezi dva chleby dáte 1-2 plátky choriza podle velikosti a plátek sýra. Krátce zapečte v toustovači.

Hotovým toustům opatrně otevřete růžek (pozor, vyvalí se horká pára!) a toust nacpěte čerstvou rukolou.

Rozhodně doporučuji nepodvádět a nenahrazovat suroviny. Chorizo sice stojí víc než paprikáš, ale ten rozdíl je i v chuti. Stejně jak nahořklou rukolu těžko nahradíte nějakým salátem. Výsledek by pak bylo úplně jiné jídlo s jinou chutí….

toasty_s_chorizem

Napsat komentář