Tuňákové chlebíčky s kari máslem

Tento chlebíček vyžaduje trochu víc času (příprava másla), ale vypadá velmi efektně a chutí vybočuje s řady těch “typických českých”.

kari máslo (viz dál)
tuňák v konzervě
rukola
kapary
bageta

Na kari máslo:
120 g másla
1,5 lžičky kari
1 lžička soli
půl lžičky mletého koriandru (lze vynechat)

První si pochopitelně připravte kari máslo: změklé máslo utřete s kořením na hladký krém a nechte v lednici opět trochu ztuhnout.

Krajíčky bagety namažte kari máslem, přidejte vrstvu tuňáka a ozdobte kapary a rukovovými listy.

tunakovy_chlebicek

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s