Pikantní smetanové noky

Pravý nok je na povrchu kouzavý a uvnitř kyprý a vláčný 🙂

1 balení bramborových gnocchi
1 jarní cibulka
200 g crème fraîche* (1 kelímek)
1 čerstvá nebo 2 sušené chilli papričky
1 lžička citronové kůry
2 lžíce slunečnicového oleje

* Pokud ji neseženete, sáhněte po co nejhustší zakysané smetaně. Vhodné jsou kunínská 20% zakysaná smetana de luxe (oranžová) nebo Yoplait „Creme de chef“, která je dokonce 30%..

Noky uvařte dle návodu na obalu (tj. v horké vodě než vyplavou, což trvá cca 3 minuty).

Na oleji krátce osmažte cibulku, přidejte smetanu, citronovou kůru a chilli, prohřejte. Přimíchejte noky.

noky_s_creme_fraiche
Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google photo

Komentujete pomocí vašeho Google účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s