Kuskus

kuskus

Kuskus je spařená krupice z pšenice, pochází ze severoafrické kuchyně a je to rychlá a jednoduchá příloha nebo základ sytých salátů.

Prodává se už v poměrně běžné obchodní síti, a to jako předvařený, takže stačí zalít ho horkou vodou a nechat pár minut stát pod pokličkou. Vody dáváte podle preferencí, aby byl buď sypký, nebo “mazlavý”. Potom se dá dochutit kořením, zeleninou apod.

Advertisements

5 thoughts on “Kuskus

  1. Pingback: Losos s listovým špenátem a kaparovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  2. Pingback: Platýs s kapary a citronovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  3. Pingback: Kořeněný losos | Kvíčala na talíři

  4. Pingback: Losos v sezamu s lilkovou pastou | Kvíčala na talíři

  5. Pingback: Kuskus se špenátem | Kvíčala na talíři

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s