Kuskus

kuskus

Kuskus je spařená krupice z pšenice, pochází ze severoafrické kuchyně a je to rychlá a jednoduchá příloha nebo základ sytých salátů.

Prodává se už v poměrně běžné obchodní síti, a to jako předvařený, takže stačí zalít ho horkou vodou a nechat pár minut stát pod pokličkou. Vody dáváte podle preferencí, aby byl buď sypký, nebo „mazlavý“. Potom se dá dochutit kořením, zeleninou apod.

Reklamy

5 thoughts on “Kuskus

  1. Pingback: Losos s listovým špenátem a kaparovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  2. Pingback: Platýs s kapary a citronovou omáčkou | Kvíčala na talíři

  3. Pingback: Kořeněný losos | Kvíčala na talíři

  4. Pingback: Losos v sezamu s lilkovou pastou | Kvíčala na talíři

  5. Pingback: Kuskus se špenátem | Kvíčala na talíři

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s