Harissa

harissa

Harissa je ostrá arabská pasta. V běžné síti se prodává v konzervě, ve které se většinou zkazí dřív, než jí vypotřebujete celou. Pokud v obchůdku s lahůdkami a vybranými potravinami narazíte na harissu v zavírací tubě, berte jí. Neztratí se (a nezkazí).

A nejlépe si ji přivezte z cest (např. ve Francii jsem ji kupovala za třetinu české ceny).

Advertisements

2 thoughts on “Harissa

  1. Pingback: Portobello burgry s ostrou omáčkou | Kvíčala na talíři

  2. Pingback: Cizrnová polévka se špenátem | Kvíčala na talíři

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s