Mandle tamari

Když vám dojde kupované zobání k televizi, udělejte si svoje 🙂

500 g mandlí
60 ml sójové omáčky*
2 lžičky cukru krupice
1 lžíce olivového oleje
* Vyberte si nějakou dobrou japonskou (má obsahovat jen 4 ingredience – sójové boby, pšenici, vodu a sůl). Já používám Kikkoman.

Mandle vysypte na plech a dejte na 10 minut péct do trouby na 160 stupňů. V polovině s nimi zatřeste.

Smíchejte sójovku, cukr a olej. Horké mandle promíchejte se směsí.

Dejte zapéct na dalších 10 minut, opět v polovině protřeste.

Nechte vychladnout.

mandle_tamari

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s